KONTAKT

Du kan kontakte os ved at sende en mail til info@blaekhusetkbh.dk eller ringe til os på telefonnummeret 30 91 25 42.

 

Vi forsøger så vidt muligt at holde Blækhuset simpelt og overskueligt, men skulle der alligevel være spørgsmål der knager, har vi samlet en liste med typiske spørgsmål og dertilhørende svar herunder:

 

 

FAQ:

 

Hvor bliver plakaterne trykt?

- Vi bruger et lokalt trykkeri i København nogle hundrede meter fra vores hoveddør, således at vi på gåben kan afhente nye print og postkort - det synes vi er mest miljøvenligt.

 

Hvilket papir bruger I?

- Vores papir er FSC-certificeret.

- A3-plakaterne trykkes på 190g MaxiOffset, som er et stykke kvalitetspapir, der giver en smuk mat overflade, hvor originalens udseende gengives næsten 1:1.

- A6-postkortene trykkes på 350g MultiDesign, så de er dejligt robuste og kan holde til både en tur med posten eller vedlagt en gave uden, at de let bliver krøllede eller bøjede.

 

Hvornår kommer der nye motiver?

- Der er ikke nogen bedre følelse end at stå med et færdigt maleri i hånden, men fra første blyantsstreg til sidste penselstrøg kan der gå flere dage, eftersom vandfarven utaknemmeligt har brug for at tørre efter hvert lag. Hannah sidder alene med produktionen af originalerne og vil ikke gå ned på udseendet, så vi tør ikke love en fast dato, men hold øje med vores sociale medier eller nederst på hjemmesidens forside, hvor du altid kan finde og se den nyeste tilføjelse til Blækhuset.

 

Kan man købe en ramme med til sit print?

- Ikke endnu. Vi drømmer om at kunne tilbyde flotte rammer, der passer perfekt til vores motiver, men indtil videre kan vi kun pege i andre retninger. Plakaterne er i den gængse størrelse A3 og postkortene A6, så der er rigeligt at vælge i mellem på markedet.

 

Kan man købe produkterne i en fysisk butik?

- Indtil videre er vi kun at finde her på vores egen hjemmeside.